KİTAP BAĞIŞLAMAK İSTİYORUM…

“Kitap okumasaydım bu yaptıklarımın hiçbirini yapamazdım” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde 2006 yılından bugüne değin ATATÜRK ÇOCUKLARI KÜTÜPHANESİ adı altında KÖY KÜTÜPHANELERİ kuruyoruz.
İZKİTAP – İZMİR KİTAP GÖNÜLLELERİ olarak, Türkiye’nin 7 bölgesi, 14 ili, 46 yerleşim yerinde (bunların 43 köy-mahalle) herbiri ortalama 4.000 – 5.000 kitaptan oluşuyor bu kütüphaneler.


İçlerinde başta ATATÜRK kitapları olmak üzere, çocuk kitapları, yerli ve yabancı yazarların romanları, araştırma – inceleme kitapları, dil bilim kitapları, sanat kitapları, edebiyat dergileri, şiir kitapları, dini kitaplar, NG ve ATLAS tarzı gezi dergileri, sağlık ve kişisel gelişim kitapları bulunan bu kütüphanelerin tamamı BAĞIŞ KİTAPLARLA oluşturulmaktadır.
2006 yılından beridir sürdürdüğümüz bu çalışmaları, TÜRKİYE’nin duyarlı insanlarının bize olan güveni ile hâlâ sürdürüyoruz.
Çevrenizde muhakkak duymuşsunuz, “Kitaplarım var, bağışlamak istiyorum. Ama güvenilir bir yer bilmiyorum…” Ya da “Kitaplarımı bağışlayabileceğim güvenilir bir yer biliyor musun?” diye bir soruyla karşılaşabilirsiniz.
Bu sorulara verilebilecek en iyi cevap…
ATATÜRK ÇOCUKLARI KÜTÜPHANELERİ’dir.


Şimdiye kadar yaptığımız çalışmalarla bunu kanıtladık.
İZKİTAP – İZMİR KİTAP GÖNÜLLÜLERİ olarak bundan sonra da bize güvenen, duyarlı insanlarla TÜRKİYE’nin bütün köylerine ATATÜRK ÇOCUKLARI KÜTÜPHANELERİ kurmaya devam edeceğiz.
İzmir içinden bağışlayacağınız kitapları kendi olanaklarımızla alıyoruz.
Bunu unutmayın.
İzmir dışından kitap bağışlayacaklar ise kendi olanaklarıyla (PTT kargo kitap gönderilerine % 50 indirim yapmaktadır – kendiniz götürüp, bağış kitap olduğunu belirtmeniz ve kitap dışında başka bir şey olmaması gerekiyor.) kitaplarını gönderebilir.
Bunun için de adresimizi isteyeceksiniz…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.